Twitter storm #YoungerTogether

Sodeluj v kampanji!

Vključi se v kampanjo in bodi aktiven! Uporabi twitter ključnik #YoungTogether in sodeluj pri osveščanju javnosti o pomembnosti strpnega odnosa v demokratični družbi.

Vsako sporočilo strpnosti na twitterju označi s ključnikom #YoungTogether ter k sodelovanju povabi svoje prijatelje. Sporočila so lahko v kateremkoli jeziku, prav tako ni omejitve glede njihovega števila.

Pomembno: Kampanja #YoungTogether se bo začela 11.12.2018 ob 10h dopoldne in bo trajala do 12h na isti dan.

Ker je pomembno, da je sporočil čim več, ti jih nekaj ponujamo že sedaj. Iz spodnjega seznama izberi tistega, ki ti je najbolj všeč (ali pa kar vse!) in jih retvitaj oziroma objavi na svojem Twitter profilu. Več nas bo, prej bomo na cilju!

Živeti želim v okolju brez sovraštva do soljudi #YoungTogether Click To Tweet Rasizem, ksenofobija, mizoginija nimajo prostora v naši družbi! #YoungTogether Click To Tweet Družbene izzive moramo reševati skupaj, nujna je politična volja! #YoungTogether Click To Tweet
O čem naj tvitam?

Evropska unija je bila zgrajena na vrednotah človekovih pravic, solidarnosti in strpnosti. A velikokrat se o teh temah ne pogovarjamo oziroma jih jemljemo za samoumnevne. Kakšno je tvoje mnenje? Kako ti razumeš človekove pravice, kako družbeno aktivacijo?

Podeli svoje misli na omrežju Twitter in jih označi s ključnikom #YoungTogether!

Kaj se dogaja?